Over ons

Wij zijn David & Annemiek en wij wonen samen met onze twee katten Grover & Beau in Amsterdam.

Samen hebben we al een aantal mooie reizen gemaakt. Tijdens deze reizen spraken we vaker over het maken van een wereldreis. Eerst een beetje als grap, maar later werd het stiekem toch wel serieus.

Uiteraard is de beslissing om op wereldreis te gaan niet van de een op andere dag genomen. Er zijn namelijk tientallen praktische bezwaren tegen het maken van een reis als deze. Wat doe je met je baan, je huis, wie zorgt er voor de huisdieren en hoe pak je de draad weer op als je eenmaal terug bent.

Aangezien wij beide erg praktisch zijn ingesteld hebben we deze bezwaren stuk voor stuk afgewogen en uiteindelijk de beslissing genomen om de bezwaren los te laten. Als je op wereldreis wilt gaan zul je zien dat er altijd wel een reden is om het niet te doen.

Met ons blog hopen we je op weg te helpen als je zelf een wereldreis aan het plannen bent. We nemen je mee in de keuzes waar wij mee te maken kregen en laten zien hoe wij het voorbereiden van onze reis hebben aangepakt. Met onze reisverslagen en artikelen hopen we je te inspireren om jouw praktische bezwaren los te laten en zelf ook te gaan reizen.

We vinden het leuk om iets van je te horen! Heb je vragen, opmerkingen of leuke tips ? Neem contact met ons op.

Groetjes,

David & Annemiek